Billige fragtpriser

Roter din enhed!

Kategorier
Nyhedsbrev
Anmeld os på trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er ingen varer

Flagstang forhandles i forskellige materialer og størrelser

Kunne du tænke dig at have mulighed for at hejse flaget i haven for at markere fødselsdage og andre særlige begivenheder, og ønsker du at hylde det nationale? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Dronninglund Flagstangindustri i Nordjylland forhandler vi et stort udvalg af flagstænger og flag i forskellige materialer og størrelser til private og erhverv, så du kan vælge lige præcis den flagstang, der passer til din grund. Vi forhandler både flagstænger i glasfiber og træ i forskellige farver og størrelser.

Hvor høj skal en flagstang være?

Hvis du overvejer at investere i en flagstang, gælder det først og fremmest om at finde ud af, hvor høj den skal være. Det er ikke helt ligegyldigt – faktisk er det meget vigtigt, at du sørger for at vælge en højde på flagstangen, som passer til højden på dit hus eller din bygning, så begge dele passer sammen. Samtidig skal du også sikre dig, at du køber et tilhørende flag til flagstangen, som passer til flagstangens højde.

Hvor høj en flagstang du skal købe, afhænger derfor af hvor høj din bygning er. En god tommelfingerregel er at vælge en flagstang, der er ca. 1,5 – 2 m. højere end bygningens tagryg, så flaget kan ses fra vejen, uden at det rager alt for meget op. De fleste husejere køber en flagstang på 7 m., 8 m. eller 10 m.

Hvad koster en flagstang?

Hvor meget en flagstang koster afhænger af, om du vælger en glasfiber-flagstang eller en flagstang i træ samt af højden på den. Hos os kan du købe en flagstang til en pris mellem ca. 1.000 kr. og 3.500 kr.. 

Bestil online og få leveret i hele landet

Bestiller du din flagstang online hos os, sørger vi for, at den bliver leveret til dig. Har du nogle spørgsmål om vores priser, levering eller andet, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 21 04 28 eller e-mail kontakt@drlflag.dk

Underkategorier

  • Glasfiberflagstang med vippebeslag
    Hvis det gælder andre størrelser så kontakt os og få en god pris.
  • Glasfiberflagstang til støtte
    Glasfiber-flagstang i mange forskellige størrelser Er du på udkig efter en glasfiber-flagstang, er du kommet til den helt rigtige side. Her kan du nemlig se vores store udvalg af glasfiber-flagstænger i forskellige størrelser, og kan du ikke finde den helt rigtige størrelse her på siden, så er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud på den størrelse, du har brug for. Hos Dronninglund Flagstangindustri har vi base i Nordjylland. Hvilken størrelse skal jeg vælge? Hvor stor din glasfiber-flagstang skal være bør afhænge af højden på dit hus eller din bygning. Flagstangen bør ikke være for høj, da den i så fald ikke vil passe til størrelsesforholdet på resten af grunden, mens den omvendt heller ikke bør være for lav, da den så ikke vil være til at se. En god tommelfingerregel er at vælge en glasfiber-flagstang, der er 1,5 – 2 m. højere end husets tagryg. På den måde er flaget til at få øje på, og flagstangen passer til huset. Her på siden kan du se vores sortiment af flagstænger i glasfiber i følgende størrelser: 6 m. 7 m. 8 m. 9 m. 10 m. 11 m. 12 m.   Husk at vælge et flag, der passer til flagstangens højde. Kontakt os for rådgivning eller bestil din glasfiber-flagstang online Har du brug for professionel rådgivning til at vælge den helt rigtige størrelse glasfiber-flagstang, har du spørgsmål ift. montering, eller ønsker du en pris på en anden størrelse, end du kan finde her på siden? Så ring på telefon 22 21 04 28 eller skriv til følgende e-mail kontakt@drlflag.dk, så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt. Ønsker du at foretage en bestilling, kan dette nemt gøres online. Har du brug for hjælp i den forbindelse, er du også meget velkommen til at kontakte os.